Vanghelie: Vreau să facem un grup mai mare anti-Ponta şi mai mult, mai mult, mai mult până se termină

Autor: Roxana Alexe Postat la 18 decembrie 2014 76 afişări

Primarul Sectorului 5, fostul social-democrat Marian Vanghelie a declarat, joi, că el nu este ”anti-PSD”, ci ”anti-Ponta”, adăugând că doreşte să facă un grup mai mare anti-Ponta, "mai mult, mai mult, mai mult, până se va termina".

"Eu nu sunt anti-PSD, eu sunt anti-Ponta. Vreau să facem un grup mai mare anti-Ponta şi mai mult, mai mult, mai mult, până se va termina", a declarat, joi, primarul sectorului 5 Marian Vanghelie, la Primăria Capitalei, unde a fost prezent la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB)

Declaraţiile au fost făcute în contextul în care Vanghelie a fost întrebat de jurnalişti dacă PSD-ul va pierde majoritatea în CGMB.

Primarul sectorului 5 a explicat că nu ştie acest lucru şi că a avut discuţii cu liderii de grup din toate partidele din CGMB, nu discuţii politice, ci cu privire la proiectele municipalităţii.

Vanghelie a mai spus că până în luna februarie "o să vedem o ţară frumoasă, schimbată la faţă cu alte feţe".

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, la sfârşitul lunii noiembrie, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VANGHELIE,
PSD,
/actualitate/vanghelie-vreau-sa-facem-un-grup-mai-mare-anti-ponta-si-mai-mult-mai-mult-mai-mult-pana-se-termina-13729611
13729611
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.