Uunul dintre cei mai sadici criminali în serie din România, la mare pe banii Primăriei Baloteşti

Postat la 03 august 2022 505 afişări

Uunul dintre cei mai sadici criminali în serie din România, la mare pe banii Primăriei Baloteşti

Marius Csampar, unul dintre cei mai cunoscuţi criminali în serie din România, a mers la mare printr-un program al primăriei Baloteşti. Bărbatul se bucură de atenţia internauţilor, unde a primit numeroase aprecieri.

Unul dintre cei mai cunoscuţi criminali în serie din România se bucură acum de libertate. Csampar a primit un job cu ajutorul primăriei, iar în timpul liber este vedetă pe reţelele sociale, scrie gandul.ro

Marius Csampar a fost în Eforie, printr-un program al Primăriei Baloteşti. „Am fost săptămâna trecută o zi şi acum iar. Ne duce şi pe noi Primăria. De dimineaţa până seara”, a spus el, în timpul unui live pe TikTok.

Comentariile au apărut imediat: ”Vă dorim o vacanţă criminală”. ”Arătaţi ucigător de bine”

”Nu mai fi supărat, că doar nu ai omorât pe nimeni”, ”Pozele sunt criminale”, ”O privelişte criminală”, ”Eşti mortal, Mariuse”, au comentat fanii de pe internet.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primarie,
balotesti,
criminali

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.