Ursula von der Leyen: Suntem alături de Ucraina, fără niciun fel de „dacă” sau „dar”

Autor: Laura Buciu Postat la 28 ianuarie 2023 106 afişări

Ursula von der Leyen: Suntem alături de Ucraina, fără niciun fel de „dacă” sau „dar”

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat, înaintea summitului UE-Ucraina de săptămâna viitoare, că Ucraina beneficiază de sprijinul necondiţionat al blocului comunitar, relatează Reuters.

Înaintea summitului UE-Ucraina de săptămâna viitoare, preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat, că Ucraina beneficiază de sprijinul necondiţionat al blocului comunitar şi că ţara aflată acum în război trebuie să învingă atacurile ruseşti pentru a apăra valorile europene.

„Suntem alături de Ucraina, fără niciun fel de „dacă” sau „dar””, a declarat von der Leyen într-un discurs susţinut sâmbătă la un eveniment al partidului său, CDU (creştin-democrat), la Duesseldorf, în Germania.

Ucraina „luptă pentru valorile noastre comune, luptă pentru respectarea dreptului internaţional şi pentru principiile democraţiei şi de aceea Ucraina trebuie să câştige acest război”, a spus ea.

Von der Leyen şi colegii săi comisari europeni intenţionează să organizeze un summit UE-Ucraina pe 3 februarie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ucraina,
ursula von der leyen,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.