Urşii panda călătoresc la business class

Postat la 10 decembrie 2012 390 afişări

Care este cea mai bună soluţie de transport a unui urs panda din China în SUA? Cu avionul, pe locurile de la clasa business – ar fi un răspuns posibil după vizualizarea acestei poze. Fotografia cu ursul panda călătorind astfel într-un avion al China Airlines a fost răspândită pe Internet şi a stârnit mii de comentarii, potrivit DailyMail. Majoritatea acestora întreabă dacă ursul este real.

"Când vezi fotografia ai tendinţa să presupui că vezi un om într-un avion care stă lângă un urs de plus panda urias. Dar ghiciţi ce, ursul nu este o jucărie. Este un pui de panda adevărat şi zboară la clasa I." Este mesajul care a însoţit poza, publicată pe site-ul Geyser of Awesome. S-a dovedit în cele din urmă că atât poza, cât şi comunicatul care conţinea mesajul sunt false, făcând parte dintr-o farsă.

Oiqi şi Zhizhi locuiesc în Chengdu, locul de Squee Squee este tranferat în SUA, potrivit comunicatului de presă fals

"China Arlines" este un sponsor al sanctuarului de urşi panda Chengdu şi a ajutat recent la transferul unui panda tânăr la o grădină zoologică din SUA" scria comunicatul de presă. Suspiciunile privind veridicitatea cresc odată cu următoarele paragrafe.

"După consultări cu veterinarii sanctuarului, s-a ajuns la concluzia că îngrijirea puiului ar fi dicilă în cala avionului, prin urmare China Airlines a fost de acord să doneze locuri la categoria Business Class pentru Squee Squee şi pentru îngrijitorul acestuia, Fu Jiang Lang, aflat pe locul de la fereastră.

O poză şi un comunicat de presă false cu un urs panda călătorind pe locurile de pasageri dintr-un avion a acumulat mii de vizualizări pe Internet

Squee Squee a ajuns la destinaţie relaxat şi odihnit după 14 ore de zbor şi se adaptează în noua lui casă. În timpul zborului nu a urmărit niciunul dintre filmele propuse deoarece nu am găsit niciun set de căşti suficient de mare pentru el. A comandat totuşi bambus din meniu."

Postat pe site-urile BuzzFeed şi Jalopnik, poza a fost redistribuită de mii de ori, majoritatea comentariilor vizând drăgălăşenia ursului, dar ridicand şi întrebarea: "China Airlines are clasă business"?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ursi,
panda,
business class
/actualitate/ursii-panda-calatoresc-la-business-class-10382418
10382418
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.