Unul dintre cele mai bine păzite secrete din România: cât costă o Dacia la poarta fabricii?

Postat la 17 mai 2016 11751 afişări

Unul dintre cele mai bine păzite secrete din România: cât costă o Dacia la poarta fabricii?

Automobile Dacia, compania care controlează uzina grupului Renault de la Mioveni, a înregistrat anul trecut venituri în valoare 10,279 miliarde de lei din vânzarea a 339.233 de autoturisme, potrivit raportului de gestiune al companiei.

Preţul de producţie al unui automobil Dacia produs la Mioveni este aproape la jumătate faţă de cel de la dealer, în condiţiile în care acesta nu include costurile legate de transport şi marketing.

Este pentru prima dată când dintr-un calcul pe baza infor­maţiilor Dacia  se poate vedea preţul mediu al unui autoturism la poarta fabricii. Preţurile de vânzare sunt mai mari deoarece acestea includ şi cheltuielile cu transportul, depozitarea, adaosul comercial şi procentul dealerului.

Vedeţi pe www.zf.ro preţul unui automobil Dacia la poarta fabricii

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unul-dintre-cele-mai-bine-pazite-secrete-din-romania-cat-costa-o-dacia-la-poarta-fabricii-15332082
15332082
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.