Unul dintre cei mai iubiţi actori din România se luptă cu o BOALĂ CUMPLITĂ. „I-a luat câteva zeci de secunde bune ca să mă recunoască. M-am speriat îngrozitor”

Autor: Simona TUDORACHE Postat la 02 decembrie 2016 834 afişări

Unul dintre cei mai iubiţi actori din România se luptă cu o BOALĂ CUMPLITĂ. „I-a luat câteva zeci de secunde bune ca să mă recunoască. M-am speriat îngrozitor”

Unul dintre cei mai iubiţi actori tineri din România se luptă cu o afecţiune cumplită. Soţia sa face declaraţii emoţionante despre boala lui. Ea explică pe blogul personal ce a însemnat pentru ei lupta cu o afecţiune care afectează tot mai mulţi români. De cealaltă parte, actorul spune că aceata i-a schimbat total existenţa. 

„Într-o noapte, când a intrat în hipo şi i-a luat câteva zeci de secunde bune ca să mă recunoască şi să-mi poată spune ceva. M-am panicat, desigur”, mărturiseşte ea. 

Află aici cine este unul dintre cei mai iubiţi actori din România care se luptă cu o BOALĂ CUMPLITĂ. „I-a luat câteva zeci de secunde bune ca să mă recunoască. M-am speriat îngrozitor”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sot,
viata,
teste,
/actualitate/unul-dintre-cei-mai-iubiti-actori-din-romania-se-lupta-cu-o-boala-cumplita-i-a-luat-cateva-zeci-de-secunde-bune-ca-sa-ma-recunoasca-m-am-speriat-ingrozitor-16010540
16010540
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.