Unul dintre cei mai bogaţi operatori aerieni din lume face angajări luna aceasta în România. Când este interviul şi ce criterii trebuie să îndeplinească însoţitorii de zbor

Postat la 12 ianuarie 2017 227 afişări

Unul dintre cei mai bogaţi operatori aerieni din lume face angajări luna aceasta în România. Când este interviul şi ce criterii trebuie să îndeplinească însoţitorii de zbor

Operatorul aerian qatarez Qatar Airways derulează o campanie de recrutare pe 14 ianuarie în Bucureşti. 

”Cină în Paris, prânz în New York, mic dejun în Montreal şi înconjurul lumii la o altitudine de peste 12.000 de metri în una dintre cele mai moderne aeronave din lume nu este cu siguranţă un job de birou clasic. Qatar Airways este recunoscut drept un operator aeriană de talie globală, de cinci stele, care generează provocări pentru normele deja stabilite ale domeniului, fiind un lider în ospitalitatea aeriană. Oferim clienţilor noştri o abordare puternică a serviciilor, atât la sol, cât şi în aer. Însoţitorii noştri de zbor sunt ambasadorii Qatar Airways în toată lumea”, este mesajul publicat de operatorul aerian Qatar Airways, prin care operatorul vrea să îşi atragă candidaţii pentru postul de însoţitor de zbor. 

Compania caută candidaţi care pot oferi ”Excelenţă în tot ceea ce fac”. Printre beneficiile primite se numără remuneraţia fără taxe, cazare, diurnă şi transport. Criteriile pe care ei trebuie să le îndeplinească sunt: să aibă cel puţin 21 de ani; o înălţime de 212 centimetri (cu braţele ridicate), cel puţin educaţie liceală, fluenţă în limba engleză scrisă şi vorbită, disponibilitatea de relocare în Doha, Qatar, abilităţi de relaţionare şi de lucru într-o echipă multinaţională.

Evenimentul de recrutare al Qatar Airways va avea loc pe 14 ianurie,  începând cu ora 9, la hotelul Radisson din Bucureşti. Candidaţii trebuie să fie îmbrăcaţi ”formal business”, potrivit informaţiilor publicate de operator.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.