UNI-CUB, vehiculul de la Honda care ar putea deveni mai tare decât Segway şi clipul muzical care îl promovează

Autor: Dorin Oancea Postat la 20 noiembrie 2014 79 afişări

În urmă cu câteva zile Honda a făcut public proiectul UNI-CUB beta, un dispozitiv mobil de uz personal, cu o sungură roată, ce îşi are obârşia în cercetările făcute pentru robotul umanoid ASIMO.

UNI-CUB, vehiculul de la Honda care ar putea deveni mai tare decât Segway şi clipul muzical care îl promovează

Cu o greutate de 25 de kilograme, alimentat de o baterie şi putându-se deplasa cu 4-6 kilometri pe oră, UNI-CUB este gândit pentru a uşura deplasarea în interiorul clădirilor de birouri sau în spaţii comerciale mari. UNI-Cub apare şi în videoclipul formaţiei OK Go "I Won't Let You Down", o găselniţă de marketing mult mai ingenioasă decât orice clip publicitar.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/uni-cub-vehiculul-de-la-honda-care-ar-putea-deveni-mai-tare-decat-segway-si-clipul-muzical-care-il-promoveaza-13605348
13605348
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.