Restaurantul pescăresc care are propriul magazin de peşte şi fructe de mare - VIDEO

Autor: Roxana Cârcior Postat la 21 ianuarie 2019 243 afişări

Restaurantul BistroMar a fost deschis la începutul anului 2018 şi are la bază o idee inedită.

Gourmet Bistro funcţionează atât ca restaurant, cât şi ca magazin fanion de desfacere al Alfredo Seafood pe partea de produs proaspăt şi ambalat. În cele zece luni de funcţionare, BistroMar a înregistrat o creştere constantă a numărului de clienţi. Alfredo Seafood, şi-a extins suprafaţa cu 30 mp, în urma unei investiţii de aproximativ 50.000 euro. Acum restaurantul dispune de 55 de locuri.

 Odată cu mărirea spaţiului, BistroMar a lansat şi o gamă nouă: caviarul Alfredo Seafood, un produs de calitate de top, provenit de la somonul sălbatic de Alaska. Printre noutăţile din meniul BistroMar se numără şi lărgirea gamei de soiuri de peşte sălbatic. 

Scoicle Saint Jacques şi tartarul de ton, de altfel unele din aceste specialităţi pot fi găsite doar la BistroMar. Restaurantul îmbină conceptul de live cooking (specialităţi pregătite pe loc, chiar în faţa clienţilor), cu un decor urban şi o atmosferă marină extrem de relaxată. Aici poţi savura preparatele realizate după reţetele unor bucătari experimentaţi. Acestea pot fi consumate pe loc sau luate la pachet, în regim take away. 

Conceptul BistroMar integrează şi o pescărie. Varietate extrem de bogată de peşte sălbatic dintre care o parte sunt produse ultra proaspete, pescuite şi transportate în ţară în intervale ce variază între 10 şi maximum 60 de ore. Cele mai vândute soiuri din portofoliul pescăriei includ: lupul de mare, somonul, doradele (regală, roşie, coada neagră).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.