Kaufland deschide un nou magazin la Râmnicu Vâlcea

Autor: Georgiana Călin Postat la 30 noiembrie 2016 701 afişări

Kaufland deschide un nou magazin la Râmnicu Vâlcea

De Ziua Naţională, Kaufland România deschide un nou magazin în Râmnicu Vâlcea , fiind al 111-lea magazin al reţelei din ţară. Prin intermediul acestuia s-au creat 90 de locuri noi de muncă în oraş.

Noul magazin, situat pe strada Barajului nr. 32-34,  are o suprafaţă de vânzare de 2.400 de metri pătraţi şi este prevăzut cu patru spaţii închiriate din interiorul galeriei comerciale – farmacie, plafar, tabaco express, atelier chei şi un punct Grill. De asemenea, acesta va fi prevăzut cu o staţie de alimentare a maşinilor electrice sau hibride, a căror încărcare va fi gratuită şi va fi doilea magazin din România în care clienţii vor putea folosi aplicaţia Kaufland Scan & Pay pentru cumpărături rapide, la casele special deschise pentru această opţiune. Aplicaţia se descarcă gratuit şi permite clienţilor Kaufland să îşi facă cumpărăturile mai repede în magazin, scanând singuri cu telefonul mobil produsele puse în coş şi apoi să le achite în câteva secunde la casele desemnate.

„Peste jumătate din sortimentul nostru este de provenienţă românească şi procentul se află în creştere, mulţumită parteneriatelor de succes pe care le avem cu producătorii autohtoni, pe care îi susţinem prin programe dedicate. Extinderea Kaufland este şi va fi sustenabilă, magazinele având integrat un concept eco şi tehnologii verzi”, a declarat Valer Hancaş, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Noul hipermarket beneficiază de o instalaţie de încălzire ecologică - un sistem complex modern care recuperează căldura de la instalaţiile frigorifice şi care permite economisirea resurselor naturale, 100% din energia utilizată provenind din surse regenerabile. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.