Una dintre cele mai aşteptate autostrăzi din România intră în linie dreaptă

Postat la 29 aprilie 2019 19388 afişări

Ministerul Transporturilor (MT) anunţă că a fost desemnat câştigătorul lotului 1 Boiţa – Sibiu, parte integrantă a autostrăzii Piteşti – Sibiu, iar documentaţia aferentă lotului 4 Curtea de Argeş – Tigveni a fost transmisă spre validare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice - ANAP.

Una dintre cele mai aşteptate autostrăzi din România intră în linie dreaptă

„S-a desemnat câştigătorul pentru lotul 1 Boiţa – Sibiu, parte integrantă a autostrăzii Piteşti – Sibiu. Dacă nu vor fi contestaţii, pe 23 martie 2019 vom putea semna contractul de proiectare şi execuţie. De asemenea documentaţia referitoare la lotul 4 al aceleiaşi autostrăzi Piteşti - Sibiu, secţiunea Curtea de Argeş – Tigveni, a fost transmisă, spre validare, la ANAP. Astfel autostrada Piteşti – Sibiu a intrat în linie dreaptă”, a declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a finalizat, miercuri, procesul de evaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii „Proiectare şi execuţie autostrada Sibiu - Piteşti, Secţiunea 1 Sibiu - Boiţa, km. 0Ă000 - km. 14Ă150 - Lot 1 km. 0+000 – km. 13+170”.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrazi,
dreapta,
intrare,
asteptare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.