Un uriaş meteorit care a explodat în Siberia a produs panică în rândul populaţiei

Postat la 09 aprilie 2019 73 afişări

Un uriaş meteorit care a explodat în Krasnoiarsk, Siberia, Rusia, a produs panică în rândul populaţiei, fiind al treilea incident de acest tip înregistrat în ultimele patru luni, potrivit dailymail.co.uk.

Un uriaş meteorit care a explodat în Siberia a produs panică în rândul populaţiei

Martorii au declarat pentru presa locală că zgomotul produs de explozia meteoritului, care a avut loc la o altitudine foarte mare, a fost similar celei a unui avion.

Explozia meteoritului de mari dimensiuni, care a avut loc în timpul zilei, pe 6 aprilie, a fost vizibilă din Krasnoiarsk şi a fost al treilea incident de acest tip înregistrat în regiunea siberiană în ultimele patru luni.

Serviciile de urgenţe locale au confirmat că a fost vorba despre un meteorit, adăugând că nu au fost puşi în pericol oamenii şi că nicio clădire nu a fost afectată, potrivit The Siberian Times.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteorit,
explozie,
panica,
populatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.