Un touroperator din piaţa locală este gata să reia ofertele de vacanţă. „În mai lansăm programe noi pentru toamnă şi 2021"

Autor: Andra Stroe Postat la 12 mai 2020 184 afişări

Un touroperator din piaţa locală este gata să reia ofertele de vacanţă. „În mai lansăm programe noi pentru toamnă şi 2021"

Turoperatorul Hello Holidays suplimentează în luna mai oferta de circuite şi sejururi pentru toamnă în România, Grecia, Turcia, Ungaria şi Republica Moldova, disponibilă pentru reprogramări şi pentru cei care ar fi vrut să călătorească de Paşte şi 1 Mai, şi lansează, în premieră, circuitele pentru 2021. Compania este pregătită să înceapă sezonul 2020 la jumătatea lunii iunie ori la 1 iulie, şi mizează pe România, dar şi pe Grecia, Turcia, Bulgaria, ţări unde autorităţile au anunţat deja mai multe măsuri pentru protejarea turiştilor.

„Pentru programele deja existente în oferta Hello Holidays nu mai sunt locuri deoarece turiştii înscrişi pentru plecările din lunile martie, aprilie, mai şi prima parte a lunii Iunie au ales să se mute pe programe cu plecări în toamnă. Era necesar să creăm pachete noi, ca să putem continua atât înscrierile, cât şi reprogramările”, declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

Turoperatorul a păstrat preţurile pentru circuitele din toamnă şi oferă reduceri de până la 15% pentru rezervări realizate până la finalul lunii iulie.

Noua ofertă pentru toamnă cuprinde circuite de o zi marca Hello Holidays, „O zi cât o vacanţă”, diversificate la cererea turiştilor, pentru Delta Dunării, Transfăgărăşean, Transalpina, Sighişoara - Viscri, Veliko Târnovo, Plevna - Ruse, Târgul de Crăciun de la Sibiu şi o excursie la Spiriduşii lui Moş Crăciun, realizate cu autocarul, la preţuri cuprinse între 109 şi 199 de lei/persoană.

Cele de două zile sunt organizate în Dobrogea, nordul Olteniei, Transfăgărăşan - Transalpina, la târgurile de Crăciun şi pe traseele Braşov - Cheile Bicazului - Neamţ, Cazanele Dunării – Herculane - Cascada Bigăr ori Sofia – Plovdiv şi costă între 260 şi 355 de lei până la finalul lunii iulie. Programele „Senior Holiday”, fără limită de vârstă şi durată de trei – cinci nopţi, se organizează la Istanbul, în insulele Evia, Eghina, Ammouliani, în Paralia Katerini ori Budapesta. Oferta specială, până la 31 iulie, este de la 149 la 200 de euro/persoană.

Mai multe oferte pentru circuite în Cappadocia, Cappaccia - Insula Rhodos, Cappadocia – Kusadasi, Ţinutul Secuiesc şi Cheile Bicazului, Moldova şi Bucovina, Cetăţi Transilvane şi biserici fortificate săseşti, Cluj – Apuseni – Hunedoara, Maramureş - Bucovina - Iaşi, capitalele Moldovei Iaşi – Chişinău au fost adăugate celor existente. Sunt oferte speciale, cu preţuri cuprinse între 225 şi 299 de euro/persoană. „Avem o cerere mare de vacanţe în România şi de vacanţe cu vouchere, mai ales că valabilitatea acestora a fost prelungită, care ne-a determinat să mărim portofoliul actual şi să îl diversificăm cu produse de tip circuit, cu durată de două - patru zile. Am diversificat şi vacanţele în afara ţării. Programului de Istanbul, care este unul dintre cele mai căutate şi pentru care avem turişti care au revenit şi de cinci ori, i-am adăugat Safranbolu, un oraş la nord de Ankara, pentru a da posibilitatea turiştilor să descopere locuri noi în Turcia”, precizează Denisa Oprea.

Lansate încă de acum, circuitele pentru 2021 oferă experienţa unor călătorii mai scurte, un weekend sau un weekend prelungit, în staţiuni de munte din Macedonia şi Bulgaria, la hoteluri de cinci stele. „Adăugăm programe în destinaţii apropiate şi pentru perioade mai scurte celor pe care le organizăm anual, în toată Europa şi Asia, care pot dura şi 19 zile”, precizează Denisa Oprea.

Maşinile din flota Hello Holidays Transport, a doua companie a grupului, vor fi configurate pentru păstrarea distanţei între pasageri, vor fi dezinfectate înainte de cursă, turiştilor le vor fi distribuite măşti şi soluţie dezinfectantă. „Practic ne adaptăm noilor condiţii de călătorie şi ne conformăm modului în care se va face turism în vremurile acestea”, precizează Denisa Oprea.

Agenţia Hello Holidays, înfiinţată în urmă cu 13 ani, este organizator de circuite în România şi alte 36 de ţări din Europa şi Asia. Oferă turiştilor experienţe unice de călătorie cu durata de o zi până la 19 zile, organizate fie cu autocarele Hello Holidays Transport, fie cu avionul. În ultimii ani a adăugat în ofertă vacanţe pe zboruri charter în Zakynthos, Corfu, Antalya, Marmaris.

Compania are 27 angajaţi şi a încheiat anul 2019 cu un volum de vânzări de aproximativ 5,5 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turisti,
toamna,
programe

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.