Un român a UIMIT LUMEA cu invenţia sa, pentru asta a primit „premiul Nobel pentru Juniori”

Postat la 15 noiembrie 2018 5638 afişări

Cristian Bodnar din Bistriţa a fost distins marţi seară, la Dublin, cu cea mai importantă distincţie care poate fi cucerită de studenţi, fiind declarat Global Winner în Computer Science la Undergraduate Awards – premiul cunoscut şi drept Junior Nobel Prize. De la ceremonie, Cristian Bodnar a aterizat direct la seminariile faimoasei Cambridge University, unde bistriţeanul este masterand.

Un român a UIMIT LUMEA cu invenţia sa, pentru asta a primit „premiul Nobel pentru Juniori”

Obosit după multe drumuri şi emoţii resimţite în ultimele două zile, Cristian Bodnar a povestit pentru Bistriţeanul.ro că întreaga ceremonie a fost extraordinară. „Preşedintele Irlandei, care ar fi trebuit să ofere distincţiile, nu a putut fi prezent, din păcate, pentru că la ei tocmai se încheiaseră alegerile… Gala de decernare s-a desfăşurat într-o atmosferă foarte frumoasă şi selectă, în cea mai prestigioasă şcoală de avocatură din Irlanda, într-o clădire care există parcă de prin 1512..”

 

Despre proiectul de cercetare care l-a propulsat pe Cristian Bodnar între cei mai promiţători studenţi ai lumii puteţi citi detalii accesând linkul de mai jos:

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nobel,
premiu,
primire,
juniori,
inventie,
roman,
bistrita

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.