Un profesor s-a pus timp de două zile în pielea unui elev. Concluzia uluitoare la care a ajuns la final: „Am făcut o greşeală teribilă”

Postat la 21 octombrie 2016 7953 afişări

Un profesor s-a pus timp de două zile în pielea unui elev. Concluzia uluitoare la care a ajuns la final:  „Am făcut o greşeală teribilă”

Ştiu cu adevărat profesorii ce fac elevii lor? Ca să afle acest lucru, profesorul american Grant Wiggins a petrecut două zile cu doi elevi, unul dintre ei fiind chiar fiica lui. A ajuns la concluzia că a făcut nişte greşeli enorme în cariera sa de profesor, pentru că nu s-a pus niciodată în pielea unui elev.

„Am făcut o greşeală teribilă”, îşi începe scrisoarea profesorul Grant Wiggins, din New Jersey, expert în educaţie: „Am aşteptat 14 ani să fac ceva ce trebuia să fac din primul an la catedră: să fiu umbra unui elev, pentru o zi”.

Află aici ce i s-a întâmplat unui profesor care s-a pus timp de două zile în pielea unui elev. Concluzia uluitoare la care a ajuns la final:  „Am făcut o greşeală teribilă”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
profesor,
elev,
cursuri,
informatie,
greseala
/actualitate/un-profesor-s-a-pus-timp-de-doua-zile-in-pielea-unui-elev-concluzia-uluitoare-la-care-a-ajuns-la-final-am-facut-o-greseala-teribila-15838278
15838278
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.