Un politician pakistanez promite 200.000 de dolari pentru asasinarea proprietarului Charlie Hebdo

Autor: Mihai Draghici Postat la 03 februarie 2015 49 afişări

Un fost ministru pakistanez promite o recompensă de 200.000 de dolari pentru asasinarea proprietarului revistei satirice franceze Charlie Hebdo, vizată deja de un atac terorist soldat cu 12 morţi.

"Am spus deja că nu voi tolera niciun atac la adresa onoarei Profetului Mahomed", a declarat Ghulam Ahmad Bilour, fostul ministru pakistanez al Căilor ferate, citat de site-ul publicaţiei L'Express.

Bilour promite o recompensă de 200.000 de dolari pentru asasinarea proprietarului publicaţiei Charlie Hebdo.

Demnitarul pakistanez le propune câte 100.000 de dolari urmaşilor fraţilor Cherif şi Said Kouachi, autorii atacului terorist comis pe 7 ianuarie la redacţia Charlie Hebdo, precum şi urmaşilor lui Amédy Coulibaly, autorul crimelor la un supermarket pentru produse evreieşti din Paris.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PAKISTAN,
TERORISM,
CHARLIE HEBDO
/actualitate/un-politician-pakistanez-promite-200-000-de-dolari-pentru-asasinarea-proprietarului-charlie-hebdo-13801661
13801661
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.