Cel mai mic oraş din România care va avea o Sală Polivalentă. Cum va arăta clădirea în care vor încăpea 10% dintre locuitori

Postat la 19 martie 2018 167 afişări

În oraşul Blaj (Alba) se va construi o sală polivalentă de peste 2.000 de locuri, în care vor încăpea 10% din locuitori, investiţia ajungând la 32 de milioane de lei. Decizia s-a luat deoarece sala de sport în care joacă echipa de volei feminin, campioana României, a devenit neîncăpătoare.

Cel mai mic oraş din România care va avea o Sală Polivalentă. Cum va arăta clădirea în care vor încăpea 10% dintre locuitori

Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că ”blăjenii au fost întotdeauna mari iubitori de sport” şi îl ”tot întreabă când începe construcţia”, fiind nemulţumiţi că echipa de volei îşi desfăşoară meciurile de acasă din Liga Campionilor la Sibiu, deoarece sala din localitate nu îndeplineşte condiţiile necesare unei astfel de competiţii.

”Avem un contract cu Federaţia Română de Volei prin care, în următorii cinci ani, după ce va fi gata, o punem la dispoziţie gratis pentru toate meciurile loturilor naţionale. Şi celelalte echipe din judeţ, de handbal, de baschet, vor juca la Blaj meciurile din cupele europene. Am luat decizia înfiinţării ei având în vedere că avem această echipa mare, că oamenii iubesc acest sport. Dacă la Alba Iulia exista sală polivalentă nu mai făceam. Suntem cel mai mic oraş din România care va avea o sală polivalentă. La dimensiunea ei, va fi una dintre cele mai frumoase din ţară”, a spus primarul din Blaj.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sala polivalenta,
locuitori,
romania,
cladire,
blaj,
volei

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.