Un nou scandal la Hollywood! Un regizor celebru este acuzat de hărţuire sexuală

Postat la 23 octombrie 2017 195 afişări

După scandalul provocat de Harvey Weinstein, numeroase femei îl acuză pe scenaristul şi regizorul de la Hollywood James Toback de hărţuire sexuală, a informat duminică Los Angeles Times, citat de CNN.

Un nou scandal la Hollywood! Un regizor celebru este acuzat de hărţuire sexuală

Ziarul susţine că a intervievat mai multe femei cu privire la presupusele lor întâlniri cu Toback de-a lungul mai multor decenii şi că majoritatea acestora au fost de acord să vorbească fără a-şi ascunde identitatea, scrie Agerpres.

Articolul susţine că femeile au povestit cum "întâlniri încadrate ca interviuri sau audiţii luau rapid o turnură sexuală".

Contactat de LA Times, Toback, în vârstă de 72 de ani, a negat acuzaţiile.

Toback a declarat publicaţiei că nu s-a întâlnit cu niciuna dintre femeile care îl acuză sau dacă le-a întâlnit, a fost "pentru cinci minute şi nu îşi mai aminteşte". El a subliniat de asemenea că în ultimii 22 de ani ar fi fost "biologic imposibil" să se comporte în felul în care femeile îl acuză în articol, deoarece are diabet zaharat şi o afecţiune cardiacă care necesită medicamente, a raportat Los Angeles Times.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.