Un nou protest al taximetriştilor, miercuri, în Bucureşti

Postat la 12 februarie 2019 201 afişări

Taximetriştii din Bucureşti vor protesta, din nou, miercuri în Piaţa Victoriei, împotriva aplicaţiilor de tip Uber. Vor fi restricţii de circulaţie în zonă, iar Gabriela Firea solicită Guvernului rezolvarea conflictului, pentru a nu se bloca traficul în Capitală.

Un nou protest al taximetriştilor, miercuri, în Bucureşti

„Confederaţia Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) a solicitat Primăriei Capitalei aprobarea desfăşurării unui miting de protest în Piaţa Victoriei, în zilele de 13, 14, 27 şi 28 februarie, în intervalul 9.00 – 15.00. Transportatorii acuză Guvernul că refuză să actualizeze legea taximetriei (nr. 38, actualizată în 2017), în sensul eliminării concurenţei neloiale practicate de platformele de tip Uber”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Potrivit PMB, organizatorii protestului au renunţat, deocamdată, la protestul din 14 februarie.

„La solicitarea expresă a reprezentanţilor Primăriei Capitalei, organizatorii protestului au fost de acord să limiteze durata acestuia la câteva ore în data de 13 februarie şi să renunţe la cel din data de 14 februarie, solicitat initial, dar au precizat că dacă revendicările lor nu vor fi soluţionate în urma acţiunii de maine, la sfârşitul lunii vor reveni cu autovehiculele din dotare pentru a continua protestul”, se mai arată în comunicat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
protest,
taximetristi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.