Un nou brand deţinut de Inditex a intrat pe piaţa din România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 05 aprilie 2017 117 afişări

Uterqüe, brand premium de articole vestimentare şi accesorii, a intrat pe piaţa din România prin deschiderea unui magazin în Băneasa Shopping City.

Un nou brand deţinut de Inditex a intrat pe piaţa din România

Cu peste 100 de magazine deschise în întreaga lume, brandul Uterqüe este parte a portofoliului Inditex, lider global în crearea şi distribuţia de articole vestimentare, şi are la bază filozofia conform căreia accesoriile reprezintă completarea perfectă a unei ţinute desăvârşite.

Magazinul deschis în Băneasa Shopping City păstrează atmosfera specifică a unui boutique, o atmosferă unică şi specială, cu mobilier în culori calde şi un spaţiu generos luminat cu instalaţii avangardiste.

Retailerul a înfiinţat în acest an compania Uterqüe Fashion Ro cu un capital social de 200.000 de lei. Compania va opera brandul cu acelaşi nume, acesta fiind un prim pas oficial care marchează venirea pe piaţa locală.

De altfel, acesta este modelul de lucru al spaniolilor care au pe piaţa locală deja şapte branduri – Zara, Zara Home, Uterqüe, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius şi Oysho. Fiecare brand este operat de o companie separată, acelaşi lucru fiind valabil şi în cazul Uterqüe.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.