Un lanţ de restaurante fast-food de care nu a auzit nimeni cucereşte America

Postat la 07 august 2015 5552 afişări

Zaxby's este un lanţ de restaurante ce oferă fast-food, specializat în produse de pui si are peste 600 de locaţii în 16 state din sudul Statelor Unite, scrie Business Insider.

Zaxby's a înregistrat vânzări în valoare de 1,3 miliarde de dolari anul trecut, iar revista QSR a clasat compania pe locul 25 în topul celor mai bune restaurante fast-food.

Compania a avut succes datorită faptului că a ales să se axeze asupra unui produs: puiul, spre deosebire de alte companii care caută să aducă schimbări în meniu. Dar asta nu însemnă că alte produse nu au succes. Salata oferită de Zaxby's este căutată de mulţi clienţi.

Lanţul de restaurante fast-food vrea să se extindă şi în alte state, odată cu implementarea unui nou design al locaţiilor, care să inclundă o bucătărie deschisă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fast-food,
restaurante,
vanzari,
america,
business,
pui
/actualitate/un-lant-de-restaurante-fast-food-de-care-nu-a-auzit-nimeni-cucereste-america-14666450
14666450
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.