Un fost vicepreşedinte al grupului Orange a fost numit director financiar la subsidiara din România

Postat la 13 septembrie 2013 50 afişări

Un fost vicepreşedinte al grupului Orange, Diego Martinez Lopez, a preluat în septembrie funcţia de director financiar al Orange România, înlocuindu-l pe Ludovic Pech, numit în aceeaşi poziţie la Mobistar Belgia, a anunţat operatorul român de telecomunicaţii.

Un fost vicepreşedinte al grupului Orange a fost numit director financiar la subsidiara din România

 "Începând cu luna septembrie, Diego Martinez Lopez este noul director financiar al Orange România. El a preluat responsabilităţile de la Ludovic Pech, care a fost numit director financiar la Mobistar, Belgia, după ce, timp de trei ani, şi-a adus o contribuţie importantă la îmbunătăţirea performanţei financiare a Orange România", se arată într-un comunicat al operatorului.

Cu experienţă în domeniul financiar, Lopez a coordonat numeroase programe strategice de eficienţă şi de transformare în cadrul grupului Orange şi a dezvoltat modele de business pentru lansarea de noi servicii şi tehnologii, precum servicii TV şi reţele broadband de mare viteză.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-fost-vicepresedinte-al-grupului-orange-a-fost-numit-director-financiar-la-subsidiara-din-romania-11327139
11327139
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.