Un fost vicepresedinte al Citigroup, acuzat de deturnarea a 19 mil.dolari din conturile bancii

Postat la 28 iunie 2011 11 afişări

Fostul vicepresedinte al departamentului de trezorerie al Citigroup, Gary Foster, a fost acuzat de procuratura americana de deturnarea a 19 milioane de dolari din conturi ale clientilor bancii catre un cont privat al sau, transmite Bloomberg.

Foster, in varsta de 35 de ani, a fost arestat duminica pe aeroportul John F. Kennedy din New York, la intoarcerea dintr-o calatorie in Thailanda, si a fost acuzat de frauda bancara, potrivit unui comunicat al procuraturii americane. Bancherul este acuzat ca a transferat bani din diverse conturi deschise la Citiogroup catre contul de lichiditati al bancii si ulterior catre un cont al sau la o alta banca. "Acuzatul se pare ca si-a folosit cunostintele despre operatiunile bancii pentru a comite aceasta infractiune", se arata in comunicat. Citigroup afirma ca a informat autoritatile imediat ce a descoperit tranzactiile suspecte.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
citigroup,
deturnare,
bani,
conturi
/actualitate/un-fost-vicepresedinte-al-citigroup-acuzat-de-deturnarea-a-19-mil-dolari-din-conturile-bancii-8400883
8400883
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.