Un fizician ROMÂN, dat afară din ţară, a fost desemnat omul care ar putea conduce LUMEA: ''Ştie şi pe unde călcăm''

Postat la 17 februarie 2017 314 afişări

S-a născut în Cârţa, judeţul Harghita.

Un fizician ROMÂN, dat afară din ţară, a fost desemnat omul care ar putea conduce LUMEA: ''Ştie şi pe unde călcăm''

S-a mutat în Bucureşti, unde a studiat fizică la Institutul de la Măgurele. A făcut trei ani de facultate aici, în România, apoi, în vara anului 1989, a fost expulzat împreună cu familia din ţară. În urma expulzării din România comunistă, a emigrat în Statele Unite, unde şi-a făcut doctoratul în fizică în Boston. S-a specializat în haosului, însă nu s-a limitat aici. A ajuns unul dintre cei ai mari şi cei mai titraţi oameni de ştiinţă. Acum este considerat ca fiindul omul care chiar poate conduce lumea.

Vezi aici cine este românul dat afară din ţară care a fost desemnat omul care ar putea conduce LUMEA: ''Ştie şi pe unde călcăm''

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
desemnare,
concediere,
bucuresti,
roman

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.