Un comerciant de produse alimentare din Hunedoara investeşte aproape 2 mil. euro într-o fabrică de procesare a fructelor şi legumelor

Autor: Florentina Niţu Postat la 06 octombrie 2019 199 afişări

Un comerciant de produse alimentare din Hunedoara investeşte aproape 2 mil. euro într-o fabrică de procesare a fructelor şi legumelor

 Maribel Prodcom, un comer­ciant de produse alimentare din oraşul Uricani,  judeţul Hunedoara, cu afaceri de circa 1 milion de euro, investeşte 1,8 mi­lioane de euro într-o fabrică de procesare a fructelor şi legumelor pro­du­se în zona montană, iar jumătate din investiţie provine din fonduri europene.

„Noi avem experienţă în vânzări din 1993, avem patru magazine pe plan lo­cal, colaborăm de peste 20 de ani cu fur­nizori din Craiova şi din Bucureşti, care s-au arătat interesaţi să achiziţio­neze pro­dusele pe care le vom realiza în fabri­că, astfel am luat decizia să încercăm să facem ceva pentru a dez­vol­ta zona“, spune Ionel Constantin Nădrag, unul dintre proprietarii com­paniei. El a moştenit afacerea de la pă­rinţii săi, ma­ma sa având şi în prezent 50% din acţiu­nile firmei, conform datelor publice.

Citiţi mai mult pe zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.