Un bărbat de origine română a murit într-un accident aviatic produs la New York

Postat la 05 august 2014 49 afişări

Un bărbat de origine română a murit după prăbuşirea unui avion uşor, pe care îl pilota, în statul american New York, relatează publicaţia Times Union.

Un bărbat de origine română a murit într-un accident aviatic produs la New York

 Potrivit autorităţilor, citate de timesunion.com, la manşa avionului de tip Cessna 180 se afla un bărbat de origine română, Ciprian Marius I., în vârstă de 33 de ani, proprietarul unei companii din New York - NYaerialshots.com - specializată în fotografii aeriene.

Avionul s-a prăbuşit sâmbătă după-amiază în zona Saratoga Springs din statul american New York. Din cauze rămase încă necunoscute, avionul uşor a pierdut altitudine şi s-a lovit de copaci. În accident au murit cele două persoane aflate la bordul aparatului - pilotul Ciprian Marius I., în vârstă de 33 de ani, şi Jon S., în vârstă de 61 de ani, pasager în avion.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-barbat-de-origine-romana-a-murit-intr-un-accident-aviatic-produs-la-new-york-13037601
13037601
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.