Uber România: Lansăm un serviciu dedicat mediului de business în a doua parte a anului

Postat la 03 mai 2016 252 afişări

Uber România: Lansăm un serviciu dedicat mediului de business în a doua parte a anului

ompania americană Uber, care le oferă posesorilor de smartphone-uri un serviciu de transport alternativ celor de taxi prin intermediul unei aplicaţii mobile, a înregistrat în primele trei luni ale acestui an cu 30% mai multe curse pe plan local faţă de sfârşitul lui 2015 pentru serviciul premium UberSelect, utilizatorii acestuia fiind în principal expaţi şi oameni de business.

Astfel, Uber România are în plan să lanseze în a doua jumătate a anului un ser­viciu dedicat companiilor (B2B – business to business) numit Uber for Business.

„Vedem un interes foarte mare din par­tea mediului de afaceri, atât pentru UberSelect cât şi pentru uberX - primim constant solicitări din partea unor companii mari din mediul bancar, IT&C sau servicii. Cre­dem că va fi un produs foarte căutat de­oa­rece ar permite companiilor să folo­sească Uber pentru deplasările angajaţilor într-un mod foarte eficient şi uşor de urmărit. Lucrăm la implementarea pe partea de back-end (tehnologie) şi ne propunem să îl lan­săm în a doua jumătate a anului 2016“, au de­clarat pentru ZF reprezentanţii Uber Ro­mânia.

Serviciul Uber dedicat mediului de afaceri le-ar oferi utilizatorilor posibilitatea de a-şi crea un profil separat de business în cadrul aplicaţiei mobile astfel încât să poată gestiona individual călătoriile în interes personal şi cele în interes de serviciu, având înregistrate două carduri bancare în cadrul aceluiaşi cont.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/uber-romania-lansam-un-serviciu-dedicat-mediului-de-business-in-a-doua-parte-a-anului-15280251
15280251
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.