Twitter cauta cumparator. Cine il va lua, Facebook sau Google?

Autor: Roxana Cristea Postat la 10 februarie 2011 17 afişări

Executivii Twitter sunt in discutii cu potentiali cumparatori, in speranta ca ar putea vinde o parte din companie pentru o suma cuprinsa intre 8 si 10 miliarde de dolari, tranzactie care ar evalua compania la aproximativ 100 de miliarde de dolari.

Se pare ca Google si Facebook nu au manifestat un interes foarte mare in a cumpara Twitter, iar in urma discutiilor companiile nu au ajuns la niciun consens.

Twitter a avut venituri de 45 de milioane de dolari in 2010 si estimeaza o crestere de 100% in acest an. In prezent are 350 de angajati. "Presedintele veniturilor", Adam Bain a creat deja o forta de vanzari de mai mult de 20 de persoane.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Twitter,
Facebook,
Google
/actualitate/twitter-cauta-cumparator-cine-il-va-lua-facebook-sau-google-7972524
7972524
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.