Twitter a raportat o pierdere mai mare decât anticipau analiştii. Acţiunile au scăzut cu 19%

Postat la 06 februarie 2014 26 afişări

Twitter a raportat încetinirea creşterii numărului de utilizatori şi o pierdere de 511,5 milioane de dolari pentru trimestrul al patrulea, mai mare decât anticipau analiştii, iar acţiunile companiei americane au scăzut cu până la 19% în urma rezultatelor slabe.

Twitter a raportat o pierdere mai mare decât anticipau analiştii. Acţiunile au scăzut cu 19%

 În trimestrul al patrulea din 2012, Twitter a consemnat o pierdere de 8,7 milioane de dolari. Analiştii consultaţi de Bloomberg anticipau un rezultat negativ de 253,3 milioane de dolari pentru ultimele trei luni din 2013.

Twitter a înregistrat în trimestrul al patrulea 241 de milioane de utilizatori activi lunar, în creştere cu 30% faţă de 185 milioane în urmă cu un an. Avansul a încetinit însă comparativ cu perioada anterioară, când creşterea s-a situat la 39%.

Gradul de utilizare a scăzut, la 148 de miliarde de vizionări, faţă de 159 miliarde în trimestrul al treilea.

Rezultatele arată că ar putea fi dificil de justificat capitalizarea de 37,4 miliarde de dolari a Twitter pe bursa americană, întrucât ritmul rapid de creştere a afacerilor înregistrat în perioada de început încetineşte.

De la listarea la bursă în noiembrie, acţiunile companiei au crescut puternic, susţinute de optimismul investitorilor că veniturile vor continua să urce.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/twitter-a-raportat-o-pierdere-mai-mare-decat-anticipau-analistii-actiunile-au-scazut-cu-19-12032645
12032645
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.