Tudor Constantinescu, Chocolat la ZF Live: Mi-am dorit să fac ceva în România cel puţin la nivel occidental, un restaurant care ar putea concura cu cele de pe podiumul mondial

Autor: Cătălina Butan Postat la 05 aprilie 2013 104 afişări

După mai mulţi ani în care şi-a încercat talentele culinare în Europa, Statele Unite şi Asia şi a învăţat tainele gastronomiei la cele mai prestigioase şcoli din afară, Tudor Constantinescu a decis să se întoarcă în România şi să pună bazele lanţului de restaurante Chocolat.

Tudor Constantinescu, Chocolat la ZF Live: Mi-am dorit să fac ceva în România cel puţin la nivel occidental, un restaurant care ar putea concura cu cele de pe podiumul mondial

După mai mulţi ani în care şi-a încercat talentele culinare în Europa, Statele Unite şi Asia şi a învăţat tainele gastronomiei la cele mai prestigioase şcoli din afară, Tudor Constantinescu a decis să se întoarcă în România şi să pună bazele lanţului de restaurante Chocolat.

„Butic-restaurantul Chocolat este un concept nou, unde am reuşit să îmbinăm esenţa unui restaurant cu partea de cofetărie, cafenea, salon de ceai şi coktail-bar”, spune Tudor Constantinescu, invitat la ZF Live.

După ce şi-a încercat spiritul de antreprenor în Belgia, unde a deschis un laborator şi a vândut produse de patiserie la standul său mobil din pieţe volante, Tudor Constantinescu a acceptat provocarea României.

„Am dorit să fac ceva în Româna cel puţin la acelaşi nivel occidental, un restaurant ca ar putea concura cu cele de pe podiumul mondial”, spune Tudor Constantinescu.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tudor-constantinescu-chocolat-la-zf-live-mi-am-dorit-sa-fac-ceva-in-romania-cel-putin-la-nivel-occidental-un-restaurant-care-ar-putea-concura-cu-cele-de-pe-podiumul-mondial-10714602
10714602
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.