Tudor Chirilă: Problema cu succesul este, în zilele noastre, că e măsurat doar în bani

Postat la 08 noiembrie 2018 218 afişări

Tudor Chirilă, antrenorul de la Vocea României, crede că ideea de succes ar trebui redefinită, astfel încât recompensa financiară să nu conteze cel mai mult în carieră şi viaţă.

Tudor Chirilă: Problema cu succesul este, în zilele noastre, că e măsurat doar în bani

Ce înseamnă, de fapt, succesul? Inspiraţi de campania Succes din România Nouă, creată de Ciuc, încercăm să găsim mereu alte definiţii ale succesului. 

 

Acesta este locul unde timp de câteva săptămâni vom privi succesul dintr-un unghi nou, unul care vorbeşte despre ce e important pentru noi, pentru fiecare. Pentru că succesul este şi despre călătorie, nu doar despre destinaţie, este despre fiecare moment şi fiecare pas pe care îl faci pentru a-ţi îndeplini visul. 

 

Succesul are definiţii infinite, important este să îl exprimi pe cel care vorbeşte despre tine. Împreună vom redefini ideea de experienţă, muzică sau artist “de succes”. Aici şi acum, la Vocea României.

 

Tudor Chirilă, antrenorul de la ”Vocea României”, nu a renunţat niciodată la o provocare doar pentru că nu a existat şi o recompensă.

 

Deşi are o meserie în care succesul se măsoară în bani, artistul nu crede că, pentru el, aceasta este cea mai mare satisfacţie. ”Pentru mine, banii nu sunt... recompensa. Mă gândesc că, în general, în meseriile noastre, recompensa cea mai mare e cea financiară. Asta e şi problema cu succesul, în zilele noastre: că el este măsurat doar ca expresie financiară, de foarte multe ori, a unui obiectiv. Adică, dacă ai primit foarte mulţi bani, eşti successful. Dacă n-ai primit foarte mulţi bani, nu eşti. Ceea ce este total fals, pentru că este vorba despre cu totul altceva”. 

 

Tudor mărturiseşte că nu a renunţat niciodată doar pentru că provocarea era mai mare decât recompensa şi explică şi de ce. ”Pe chestie asta, n-am fi ajuns niciodată , noi, oamenii, pe Everest, scrie vocearomaniei.protv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
succes,
tudor chirila,
bani,
problema

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.