Tudor Chirilă îl atacă dur pe Liviu Dragnea

Postat la 29 iunie 2017 844 afişări

Cântăreţul Tudor Chirilă nu mai poate tolera ceea ce se întâmplă în aceste momente în politica din România şi iese din nou la atac.

Tudor Chirilă îl atacă dur pe Liviu Dragnea

De data aceasta, artistul face o relatare, avându-l în centrul atenţiei pe Liviu Dragnea, şeful PSD.

"Deci treaba stă aşa, în linii mari. Eu vreau să controlez guvernul şi parlamentul ca să scap de puşcărie şi să îi ajut şi pe tovarăşii mei. Instalez un guvern cu un prim-ministru obedient pe care ştiu că îl pot manevra. Încerc o lovitură dură printr-o ordonanţă şi mă trezesc cu vreo 600000 de oameni în stradă.

Prim ministrul meu se sperie, mă sperii şi eu un pic, retrag ordonanţa şi încep să urlu în gura mare că Soros nu mă lasă să trăiesc şi că guvernul meu competent nu-şi poate duce la capăt programul de guvernare. Între timp, prim ministrul meu face nişte vizite pe afară şi îl mai ia lumea la rost, care e treaba cu justiţia, ce e cu corupţia, cum luptaţi împotriva corupţilor, etc. Încerc să implementez şi nişte "măsuri de guvernare" măresc nişte salarii, nu prea explic dacă am acoperire, apoi mă arunc la alte măsuri radicale, taxe, impozite, mii de consultanţi fiscali, nu am studii de impact, nu ştiu dacă sunt implementabile, pe hârtie arată totul bine, aşa că mă arunc, că îmi place pokerul şi oricum n-am alte şanse.

Câţiva se prind de cacialmaua mea (măsurile sunt contestate de specialişti care cer o dezbatere mai amplă) da' mie nu-mi prea pasă. În schimb, marioneta mea nu prea mai răspunde la comenzi. Şi atunci mă gândesc s-o dau jos. Aşa că mă apuc să strig în gura mare ţi destul de brusc că e un guvern incompetent (ceea ce e adevărat), îi pun şi pe ai mei să latre aceeaşi partitură, ba mai bag şi scenariul unei lovituri de stat în interiorul partidului ca să mă pot întoarce liniştit împotriva guvernului pe care eu l-am pus şi care acum nu prea mai vrea să plece şi nici să mă ajute să scap de puşcărie.

Mă duc în Parlament cu moţiunea de cenzură, partidul meu e cam scindat da' mă cam doare în cot, până la urmă suntem nişte hoţi care nu ne mai înţelegem, nu e ca şi cum ar suferi ţara de pe urma dezintegrării noastre (Doamne fereşte!), trântesc guvernul incompetent şi iau un ministru din guvernul incompetent şi îl pun prim-ministru în noul guvern competent. Ba mai păstrez vreo doi, trei miniştri din guvernul incompetent în noul meu guvern competent. Acum sunt plin de speranţă că totul va fi bine, răsuflu uşurat că era cât pe ce să-mi cadă pianu' pe scări, da' acum e bine. Băiatul ăsta nou sigur nu-mi iese din cuvânt. Mă numesc Liviu Dragnea şi mi-a plăcut să fiu toboşar. În tinereţe.", a scris Chirilă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.