Trupa Muse lansează un nou album de studio, intitulat "Drones", pe 8 iunie - VIDEO

Autor: Florin Badescu Postat la 12 martie 2015 182 afişări

Trupa britanică Muse a anunţat miercuri că va lansa un nou album de studio - al şaptelea din carieră -, intitulat "Drones", care va ajunge în magazine în luna iunie, informează contactmusic.com.

"Drones" reprezintă primul album de studio al formaţiei britanice după materialul discografic "The 2nd Law" din 2012 şi va putea fi achiziţionat începând din 8 iunie. Coprodus de membrii trupei şi de Robert John Lange, albumul "Drones" conţine 12 piese.

Primul extras pe single de pe noul album se intitulează "Dead Inside" va fi lansat în magazine pe 23 martie. O altă piesă de album, "Psycho", va fi lansată pe canalul oficial al formaţiei britanice de pe platforma YouTube pe 12 martie. Acelaşi single va putea fi descărcat de pe internet începând din aceeaşi zi, după lansarea unei precomenzi pentru albumul "Drones".

Între 15 şi 23 martie, trupa Muse va susţine o serie de concerte în săli cu dimensiuni reduse din Marea Britanie.

Muse este una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ din Europa. Trupa a fost înfiinţată în 1999, la Londra, avându-i în componenţă pe Matthew Bellamy (voce, chitară şi clape), Chris Wolstenholme (chitară bass şi voce) şi Dominic Howard (la tobe şi percuţii). Muzica lor îmbină rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul şi chiar cu muzica clasică şi electronică. Hituri ca "Time Is Running Out" şi "Starlight" dovedesc că amestecul de stiluri este unul reuşit.

Trupa Muse, renumită şi pentru show-urile sale energice şi extravagante, a compus piesa "Survival", care a fost cântecul oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.

Muse a lansat deja şase albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii. Grupul britanic a susţinut un concert şi la Bucureşti, în octombrie 2007.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MUSE,
ALBUM,
DRONES
/actualitate/trupa-muse-lanseaza-un-nou-album-de-studio-intitulat-drones-pe-8-iunie-video-13972665
13972665
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.