Trump îl laudă pe Putin, pe care îl califică drept un lider mult mai bun decât Obama: "Cred că mă voi înţelege cu el"

Postat la 08 septembrie 2016 65 afişări

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidenţiale americane, şi-a exprimat miercuri aprecierea faţă de preşedintele rus, Vladimir Putin, spunând ca acesta a fost un lider mai bun decât Barack Obama, potrivit DPA.

Trump îl laudă pe Putin, pe care îl califică drept un lider mult mai bun decât Obama: "Cred că mă voi înţelege cu el"

Trump, care a făcut aceste declaraţii în timpul unui forum televizat organizat la New York, a spus că are un respect foarte mare faţă de ruşi şi că ar avea "o relaţie minunată" cu Putin.

"Cred că mă voi putea înţelege cu el", a spus Trump. "A fost un lider. Mult mai mult decât a fost preşedintele nostru", a adăugat acesta.

El a subliniat că avantajul unei bune relaţii dintre Statele Unite şi Rusia este acela că Moscova vrea la fel de mult să distrugă organizaţia Stat Islamic pe cât vrea şi Washingtonul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.