Trei promisiuni pe care niciun primar din Bucureşti nu le-a îndeplinit

Autor: Raluca Pancu Postat la 12 mai 2016 124 afişări

Trei promisiuni pe care niciun primar din Bucureşti nu le-a îndeplinit

În urmă cu patru ani, le promiteau bucureştenilor sectoare de nota zece. Acum, în 2016, când tragem linie constatăm un lucru evident: trei promisiuni pe care toţi primarii de sector le-au făcut şi pe care nu le-au îndeplinit niciodată. Mai mult, mandatele unora dintre ei le-au fost întrerupte de vizitele la DNA, iar rapoartele Curţii de Conturi au scos la iveală cum au risipit banul public, prin fundamentări necorespunzătoare a investiţiilor, depăşirea standardelor de cost şi nu numai.

Una peste alta, concluzia vine tot din partea CC care notează într-un raport, negru pe alb că  s-a „dovedit o vădită lipsă de responsabilitate şi dezinteres faţă de banii contribuabililor”.

Află aici care sunt cele trei promisiuni pe care niciun primar nu le-a îndeplinit

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
promisiuni,
sector,
primar
/actualitate/trei-promisiuni-pe-care-niciun-primar-din-bucuresti-nu-le-a-indeplinit-15310855
15310855
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.