Trei norvegieni au reuşit să călătorească în 19 ţări în doar 24 de ore

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 16 octombrie 2014 152 afişări

Gunnar Garfson, Tay-young Pak şi Oystein Djupvik au stabilit un nou record mondial, reuşind să ajungă în 19 ţări într-o singură zi.

Trei norvegieni au reuşit să călătorească în 19 ţări în doar 24 de ore

Cei trei şi-au început călătoria în Grecia pe 22 septembrie, trecând apoi prin Bulgaria, Macedonia, Kosovo, Serbia, Croaţia, Bosnia, Slovenia, Austria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg, Franţa şi Elveţia, călătoria încheindu-se în Liechtenstein.

Pentru a parcurge acest drum, cei trei au folosit mai multe maşini închiriate şi au zburat de două ori, de la Skopje la Belgrad şi de la Viena la Dusseldorf.

Norvegienii nu s-au aflat la prima încercare; în luna mai ei au reuşit doar să egaleze recordul mondial, stabilit în 2012, de 17 ţări în 24 de ore.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/trei-norvegieni-au-reusit-sa-calatoreasca-in-19-tari-in-doar-24-de-ore-13400210
13400210
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.