Trecerea de pietoni inteligentă din Constanţa, stricată la o lună de la inaugurare

Autor: Andrei Leonte Postat la 15 decembrie 2019 77 afişări

Trecerea de pietoni inteligentă din Constanţa, stricată la o lună de la inaugurare

La doar o lună de la inaugurare, o trecere de pietoni pilot din Constanţa a fost distrusă de traficul intens, iar ledurile luminoase au fost desprinse de pe asfalt.

Inaugurată la începutul lunii noiembrie, trecerea de pietoni de pe cel mai important bulevard al Constanţei, un loc cu trafic auto intens şi cu risc ridicat de accidente rutiere, a cedat sub presiunea pneurilor autoturismelor.

Aceasta a fost prima trecere de pietoni smart din oraş, una prevăzută cu leduri care se aprindeau în momentul în care pietonii se pregăteau să o traverseze.

Iniţiativa Primăriei Constanţa a încercat astfel să reducă numărul de accidente din zonele foarte intens circulate prin asigurarea unei vizibilităţi mai mari datorită luminilor de atenţionare. Însă implementarea proiectului pilot s-a dovedit a fi fără succes după ce câteva din ledurile lipite de asfalt s-au desprins.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trecere smart,
probleme,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.