Tranzacţia ANULUI în retail: Carrefour este pe ultima sută să cumpere Billa într-o tranzacţie de 100 mil. euro

Postat la 27 septembrie 2015 1066 afişări

Tranzacţia ANULUI în retail: Carrefour este pe ultima sută să cumpere Billa într-o tranzacţie de 100 mil. euro

Negocierile dintre grupul francez Carrefour şi nemţii de la Rewe pentru vânzarea supermarketurilor Billa în România au intrat în ultima fază, semnarea tranzacţiei fiind doar o chestiune de zile, potrivit surselor ZF. Cele două părţi implicate nu au răspuns solicitării ZF.

Carrefour este al doilea jucător din retailul autohton după cifra de afaceri de peste 1 mld. euro anul trecut. Francezii vor să cumpere reţeaua de supermarketuri Billa din România într-o tranzacţie estimată de ZF la circa 100 mil. euro, potrivit surselor ZF.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tranzactie,
billa,
carrefour,
cumparare
/actualitate/tranzactia-anului-in-retail-carrefour-este-pe-ultima-suta-sa-cumpere-billa-intr-o-tranzactie-de-100-mil-euro-14756496
14756496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.