TRAGEDIA din Indonezia: Bilanţul victimelor a ajuns la cel puţin 832 de oameni/ Unul din controlorii de trafic a murit în timp ce asigura decolarea în siguranţă a unui avion | FOTO, VIDEO

Autor: Silvana Chiujdea, Marinela Sarbu Postat la 30 septembrie 2018 4466 afişări

Replici puternice au continuat să lovească insula Sulawesi din Indonezia, după cutremurul major urmat de tsunami, şi cel puţin 832 de persoane şi-au pierdut viaţa, informează BBC. 

 

Bilanţul anterior anunţat de autorităţi era de 408 morţi şi 500 de răniţi.

În oraşul Palu, zeci de oameni sunt în continuare daţi dispăruţi, mulţi fiind prinşi sub dărâmăturile clădirilor prăbuşite după cutremur.

Pe străzi se pot vedea trupurile neînsufleţite ale celor ucişi de tragedia care a lovit insula Sulawesi, iar cei răniţi sunt trataţi în corturi, deoarece spitalele au fost afectate serios de cutremur.

Mulţi oameni au fost prinşi sub dărâmăturile clădirilor care s-au prăbuşit în cutremurul cu magnitudinea de 7.5, de vineri, a declarat purtătorul de cuvânt al agenţiei, Sutopo Purwo Nugroho, la o conferinţă de presă.

Cutremurul a declanşat valuri de tsunami de până la şase metri, iar zona afectată a fost mai mare decât s-a crezut iniţial, a adăugat acesta.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
indonezia,
tragedie,
cutremur,
tsunami,
insula,
bilant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.