TOPUL mondial al căutărilor pe Google: Scena artistică şi teatrală londoneză, pe primul loc - VIDEO

Autor: Florin Badescu Postat la 05 august 2015 86 afişări

Londra a devenit oraşul care a generat cele mai multe căutări pe Google pe plan mondial, prin intermediul galeriilor de artă, spectacolelor teatral-artistice şi designului inovator al construcţiilor sale.

Instituţiile muzeale din capitala Marii Britanii au ocupat toate cele trei locuri ale podiumului mondial al muzeelor care au generat cele mai multe căutări pe Google.

Primul loc a fost ocupat de Science Museum, care a fost urmat de Natural History Museum şi de British Museum.

Topul 5 al celor mai căutate muzee pe Google este completat de Metropolitan Museum of Art din New York şi Smithsonian Museum din Washington, informează bbc.com.

Această analiză a fost realizată cu ocazia lansării London's Autumn Season of Culture de către London & Partners, compania care se ocupă de promovarea evenimentelor organizate de primăria londoneză.

În urma publicării acestui clasament, Boris Johnson, primarul capitalei britanice, a spus că "Londra este fără niciun dubiu capitala culturală a lumii".

Teatrele din Londra au generat la rândul lor mai multe căutări pe Google decât instituţiile de profil din oricare alt oraş din lume, iar capitala britanică este, de asemenea, oraşul care a generat cele mai multe căutări pe Google în vederea unor vizite viitoare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LONDRA,
ARTĂ,
GOOGLE
/actualitate/topul-mondial-al-cautarilor-pe-google-scena-artistica-si-teatrala-londoneza-pe-primul-loc-video-14664682
14664682
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.