Tom Cruise amână filmările pentru "Top Gun 2" pentru a învăţa să piloteze avioane de vânătoare

Postat la 08 noiembrie 2018 62 afişări

Actorul american Tom Cruise a decis să amâne filmările pentru continuarea peliculei "Top Gun" pentru că doreşte să înveţe să piloteze avioane de vânătoare, pentru a-şi face cascadoriile cât mai realistic posibil, potrivit dailymail.co.uk.

Tom Cruise amână filmările pentru "Top Gun 2" pentru a învăţa să piloteze avioane de vânătoare

Actorul în vârstă de 56 de ani este celebru pentru faptul că insistă să îşi facă singur cascadoriile. Astfel, pentru lungmetrajul "Mission Impossible: Ghost Protocol", el a escaladat celebra clădire Burj Khalifa din Dubai, iar, pentru "Fallout", a învăţat să facă o săritură complexă dintr-un avion.

O sursă din echipa de producţie a declarat că Tom Cruise are deja o licenţă de pilot, dar nu acoperă şi avioanele de vânătoare.

Filmările pentru "Top Gun 2" ar putea fi amânate cu mai multe luni.

În 2017, filmările pentru "Mission Impossible 6" au fost suspendate timp de şapte săptămâni, pentru că Tom Cruise şi-a rupt un picior în timp ce făcea o cascadorie.

Lungmetrajul "Top Gun: Maverick", o producţie Paramount, regizată de Joseph Kosinski, este programat pentru lansare pe 26 iunie 2020.

Cu o poveste situată în zilele noastre şi tehnică militară modernă, noul film prezintă încercarea piloţilor veterani de a demonstra că pot face faţă noilor tehnologii în domeniu, reprezentate de drone.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
filmari,
tom cruise,
top,
amanare,
avioane

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.