Test de autonomie cu Mitsubishi i-MiEV

Postat la 27 aprilie 2011 53 afişări

Mitsubishi i-MiEV este unul dintre cele doua modele de masini electrice disponibile acum pe piata auto de la noi (celalalt model fiind, de fapt, ”fratele geaman” Citroen C0). Am vrut sa vedem daca merita sa-ti iei masina electrica in Romania in 2011.

Inainte de a trece la punctul de interes al acestui test, sa vedem mai intai ce presupune primul contact cu Mitsubishi i-MiEV. Un autovehicul cu propulsie strict electrica - adica o curiozitate pentru orice pasionat de masini, nu? Cand am vazut pentru prima data in realitate Mitsubishi i-MiEV, in parcare, aproape ca m-a bufnit rasul: un look in parte simpatic, in parte efeminat si o inaltime prea mare pentru latimea ciudat de redusa. Practic, o masina de oras de clasa mini, de la care nu poti sa ai pretentii, nu? Nimic senzational. De fapt, aproape nimic. Relativ senzational mi s-a parut faptul ca masina beneficiaza de un portbagaj suficient de mare, care chiar poate fi marit prin rabatarea fractionata a banchetei. In plus, spatiul pe locurile din spate mi se pare excelent pentru lungimea de numai 3,5 metri a masinii, ampatamentul de 2,55 metri avand un cuvant important de spus.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
electrice,
auto,
drive test,
Mitsubishi i-MiEV
/actualitate/test-de-autonomie-cu-mitsubishi-i-miev-8195373
8195373
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.