Tesla trece de la automobile la o băuturi alcoolice. Ce marcă vrea să înregistreze

Autor: Departamentul Economic Postat la 13 octombrie 2018 94 afişări

Compania producătoare de automobile electrice Tesla a trimis recent U.S. Patent and Trademark Office o solicitare de înregistrare a mărcii Teslaquila, descrisă drept o băutură alcoolică produsă din agave, pe care compania urmează să o producă.

Directorul executiv al companiei Elon Musk a transmis un mesaj pe Twitter în care afirmă că marca va apărea în curând, postând şi o fotografie cu sticla produsului. Iniţial a făcut un anunţ care a părut o păcăleală, aşa cum a fost şi cel în care Musk anunţa falimentul companiei, în care anunţa că a fost găsit mort, într-o Tesla 3, înconjurat de sticle de Teslaquila.

Elon Musk a acceptat, recent, să demisioneze din funcţia de preşedinte al companiei Tesla şi să plătească o amendă de 20 de milioane de dolari în cadrul unui acord cu autorităţile de reglementare din Statele Unite.

Comisia pentru Garanţii şi Tranzacţii financiare (SEC) l-a acţionat în judecată pe Elon Musk sub acuzaţia că a indus în eroare investitorii. Procesul a fost intentat după ce Elon Musk a transmis prin Twitter pe 7 august că a obţinut fondurile necesare pentru delistarea de la bursă a companiei Tesla şi trecerea acesteia sub control privat prin cumpărarea în cadrul unei tranzacţii de 420 de dolari pe acţiune, un anunţ care a generat confuzie şi a condus la creşterea valorii firmei pe piaţa bursieră. Însă Comisia pentru Garanţii şi Tranzacţii financiare afirmă că Elon Musk de fapt nu obţinuse fondurile necesare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TESLA,
MARCĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.