Teorii despre avionul Malaysia Airlines. Unde ar fi putut ateriza aeronava

Postat la 18 martie 2014 29 afişări

Business Insider analizează cele mai vehiculate ipoteze în cazul dispariţiei aeronavei MH370, aparţinând companiei Malaysia Airlines.

Teorii despre avionul Malaysia Airlines. Unde ar fi putut ateriza aeronava

 Anchetatorii consideră că aeronava Boeing 777, aparţinând companiei Malaysia Airlines, a fost deturnată de o persoană care ştia să piloteze şi îndreptat spre o destinaţie necunoscută, care ar putea să se găsească la mai mult de 3.000 de kilometri depărtare de ultima sa poziţie confirmată, relatează Business Insider. Cu o rază atât de extinsă, numărul destinaţiilor posibile creşte, avionul putând fi oriunde, din Asia Centrală, până departe, în Oceanul Indian.

Este, într-adevăr, posibil, în opinia unora, chiar probabil, ca aeronava să se fi prăbuşit în apele oceanului, părere împărtăşită şi de investigatorii americani. Cel mai important mister rămâne însă motivaţia piloţilor. De ce ar pune cineva la punct un plan atât de meticulos pentru a deturna o aeronavă, cu care să mai zboare timp de şapte ore, după care să o prăbuşească în ocean?

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/teorii-despre-avionul-malaysia-airlines-unde-ar-fi-putut-ateriza-aeronava-12286207
12286207
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.