Teodorovici: S-a stabilit că 100% din impozitul pe venit va rămâne la nivel local

Postat la 08 noiembrie 2018 193 afişări

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat joi, la Parlament, că 100% din impozitul pe venit va rămâne autorităţilor locale, pentru echilibrarea bugetelor, de la 1 ianuarie 2019.

Teodorovici: S-a stabilit că 100% din impozitul pe venit va rămâne la nivel local

„Suntem foarte avansaţi. În fiecare an au fost discuţii pe această formulă magică, care niciodată nu a mulţumit marea parte a comunităţilor locale. Asta e important, să găsim modul de alocare a resurselor la nivel local pentru ca toate comunităţile, într-un mod cât mai echitabil, să beneficieze de surse financiare pentru dezvoltare. 100% din impozitul pe venit rămâne la nivel local, asta s-a stabilit, şi aşa va rămâne de la 1 ianuarie 2019, iar discuţii avansate înseamnă că până venim cu bugetul în Guvern deja acestea vor fi stabilite”, a declarat, joi, la Parlament, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, după o discuţie cu preşedintele PSD Liviu Dragnea

Dragnea declara pe 2 noiembrie, la finalul unei şedinţe a coaliţiei de guvernare, că „discuţia finală” privind formula de echilibrare a bugetelor locale ar putea avea loc săptămâna viitoare, în prezenţa ALDE şi a premierului Viorica Dăncilă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
impozit,
venit,
stabilire,
buget,
declaratii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.