Temperaturi scăzute în perioada următoare. PROGNOZA METEO pentru vineri şi sâmbătă

Postat la 16 decembrie 2016 88 afişări

Valorile termice vor marca o scădere în cea mai mare parte a ţării, iar în cursul nopţii vremea va deveni geroasă în Maramureş, Transilvania, zona subcarpatică şi pe arii restrânse în rest, informează ANM.

Temperaturi scăzute în perioada următoare. PROGNOZA METEO pentru vineri şi sâmbătă

VINERI

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări mai ales în prima parte a intervalului în regiunile sud-vestice, iar la începutul zilei şi în cele sudice, sud-estice şi la munte, unde izolat şi trecător va ninge slab. Noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat în jumătatea de nord-est a teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în cursul zilei în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 şi 4 grade, iar cele minime se vor încadra între -20 de grade în estul Transilvaniei şi -4 grade în Dealurile de Vest. Izolat, dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă şi chiciură.

LA BUCUREŞTI:

Valorile termice vor marca o scădere, astfel că vremea va fi rece pentru această perioadă, mai ales în cursul nopţii. Cerul va fi variabil, cu înnorări dimineaţa când vor fi posibile fulguieli trecătoare. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -8...-6 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.