Taylor Swift a spulberat recordurile Youtube cu noul videoclip

Postat la 30 august 2017 217 afişări

Videoclipul piesei „Look What You Made Me Do” interpretată de Taylor Swift, a dărâmat toate recordurile înregistrate de orice alt videoclip pe platforma Youtube, înregistrând peste 76 de milioane de vizualizări, în mai puţin de 48 de ore de la lansare.

Taylor Swift a spulberat recordurile Youtube cu noul videoclip

Când Taylor Swift a lansat noul ei videoclip, toată lumea preconiza că acesta va avea un impact mare, artista asumându-şi un rol „negativ” în lumea muzicii pop.

Reprezentanţii Youtube au confirmat pentru Forbes că videoclipul a atins un record de vizualizări, înregistrând 43,2 milioane doar în primele 24 de ore, acesta fiind cel mai mare număr de vizualizări pe care l-a atins orice videoclip din istoria Youtube-ului, în prima zi de la postare.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.