TAXA PE LĂCOMIE | Dragnea despre companiile cu profit foarte mic: Nu vor să plătească în ţară. Nu-s nebun, sunt patriot

Postat la 28 decembrie 2018 111 afişări

Liviu Dragnea a declarat, joi seară la Antena 3, că sunt companii care au cifre uriaşe de afaceri, de miliarde de euro, însă profituri foarte mici, puţin peste 1%, nevrând să plătescă impozitul în România. Liderul PSD a precizat că va prezenta situaţia acestor companii.

TAXA PE LĂCOMIE | Dragnea despre companiile cu profit foarte mic: Nu vor să plătească în ţară. Nu-s nebun, sunt patriot

„Noi discutăm de companii care au cifre uriaşe de miliarde euro şi care au profituri foarte, foarte mici, 1 şi ceva la sută. Înseamnă că au o problemă cu managementul. Să le aplicăm OUG 9. De exemplu, Coca Cola, o companie foarte mare, de ce această companie nu îşi ascunde profitul? Are 14%. De ce celalte companii au profit puţin peste 1% şi îşi ascund profitul?”, a afirmat Liviu Dragnea, joi seară la Antena 3.

Acesta a mai spus că va prezenta, la un moment dat, situaţia tuturor acestor companii, precizând că „nu-s nebun, sunt patriot”.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
companii,
profit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.