Tătaru, despre deschiderea şcolilor: La jumătatea lui august vom şti exact cum se deschid

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 03 august 2020 94 afişări

Tătaru, despre deschiderea şcolilor: La jumătatea lui august vom şti exact cum se deschid

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, luni, că, după jumătatea lunii august, autorităţile vor anunţa cum se vor deschide şcolile.

Ministrul Sănătăţii a fost întrebat cum vede deschiderea anului şcolar dacă evoluţia noului coronavirus se va menţine.

„Nu facerm supoziţii într-un context în care suntem la o lună şi jumătate faţă de începutul şcolii. În a doua jumătate a lunii august vă vom spune exact cum se va deschide şcoala”, a declarat Nelu Tătaru.

În urmă cu câteva zile, preşedintele Klaus Iohannis a spus că este de părere că ar fi complicat ca în România să existe doar şcoală online şi totul se îndreaptă spre un scenariu mixt.

„Ar fi foarte complicat să avem numai şcoală online. Atunci, sigur ne îndreptăm spre un scenariu mixt. Şi în funcţie de condiţiile locale, vom aveam mai mult şcoală normală, cu elevii la şcoală, sau mai multă şcoală online, sau sistem mixt”, a mai spus Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.