Tăriceanu îl invocă pe Churchill: Prima lecţie, nu mereu cei care iau voturile le şi merită

Postat la 05 iulie 2019 43 afişări

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu scrie pe Facebook că din modelul Churchill, politicienii pot învăţa că nu mereu cei care iau voturile le şi merită şi "să nu te consideri învins doar pentru că adversarii îţi spun asta".

Tăriceanu îl invocă pe Churchill: Prima lecţie, nu mereu cei care iau voturile le şi merită

"Astăzi se împlinesc 74 de ani de la un eveniment politic care a zguduit mapamondul şi se va preda veşnic în şcolile de politologie.

Winston Churchill, cel mai mare britanic care a trăit vreodată, cum îl consideră ai lui, omul care şi-a dus ţara la victorie, ca premier, în Al Doilea Război Mondial, a pierdut stupefiant primele alegeri organizate după înfrângerea lui Hitler, deşi, personal, avea 83% încredere în sondaje. I-a rămas satisfacţia că cel puţin pleca în opoziţie după ce învinsese duşmanul nazist", scrie Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
tariceanu,
voturi,
invocare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.